Preloader Close
Y O G S T H E M E

Advertenties

Het wijkblad verschijnt 11x per jaar in full color in de wijken Geestenberg, Muschberg, ‘t Hofke, de Karpen en Koudenhoven. Met een oplage van ± 3000 exemplaren bereikt u zodoende een groot publiek in Oud-Tongelre.

U heeft de keuze uit onderstaande advertentieformaten. Voorkeurspositie voor plaatsing in het blad is niet van toepassing.

De tarieven zijn zeer aantrekkelijk, omdat het blad wordt uitgegeven door een organisatie van vrijwilligers. Zij dragen zorg voor redactie, administratie, facturering, verspreiding en bezorging. Advertentieprijzen zijn gebaseerd op het aanleveren van een hoge resolutie PDF of een 300dpi JPG met de juiste afmetingen.

Bij een jaarreservering zijn tussentijdse wijzigingen of maandelijks een gewijzigde advertentie uiteraard mogelijk. Wij bieden adverteerders bij een jaarreservering eenmalig een gratis interview aan dat geplaatst wordt in de rubriek “Adverteerder in de kijker”. Uiteraard kunt u zelf hiervoor ook een tekst aanleveren.

Heeft u geen bestaande advertentie of moet een advertentie worden aangepast? Wij kunnen dit aanbieden voor € 25,00 per advertentie. Tekst en foto(‘s) moeten zelf aangeleverd worden. Dit bedrag wordt apart van het advertentietarief gefactureerd.

Advertenties dienen uiterlijk de 11e van de maand bij de redactie (rondhethofke@gmail.com) binnen te zijn voor plaatsing in het eerstvolgende nummer.

Voor informatie over adverteren in Rond ‘t Hofke kunt u onderstaand contactformulier invullen en opsturen of een mail sturen naar rondhethofke@gmail.com.

Advertenties insturen